• Charge up at your Hotel!

    För elbilsförare är möjligheten att ladda en avgörande faktor när de ska välja hotell. Det är bra att vi kom på det i tid!

    Steve, 33 år, hotellägare

    Charge up at your Hotel!

    För elbilsförare är möjligheten att ladda en avgörande faktor när de ska välja hotell. Det är bra att vi kom på det i tid!

    Steve, 33 år, hotellägare

Charge-hotell: Innovativt. Lukrativt

MENNEKES laddlösningar för ert hotell.

Sov och ladda.

Gästerna förväntar sig innovationer av ett hotell. Vi måste ständigt förbättra vårt utbud! Precis som WiFi kommer laddstationer för elbilar snart att vara standard. Vi vill höra till eMobility-föregångarna och har förstått att kunder med en elbil väljer och bokar hotell efter tillgängliga laddstationer. Vi har startat med fem laddstationer som våra gäster kan aktivera med ett RFID-laddkort. Utan dyr programvara och ytterligare månadsavgifter. Enkelt.

Upplevelsepotential – eMobility.

Vi vill erbjuda våra kunder den bästa möjliga servicen. Dit hör även våra laddlösningar. Det har inte bara gett oss fler rumsbokningar utan även ökad omsättning i restaurangen. I framtiden vill vi även tillhandahålla möjlighet för kunden att ladda med sitt eget laddkort på vårt hotell. Vi strävar efter samarbete med biltillverkare från regionen för att erbjuda elbilar som hyrbilar. Då kan kunderna även boka den speciella eMobility-körupplevelsen på vårt hotell.

Kompatibelt och enkelt.

Vi har beslutat oss för MENNEKES laddlösningar eftersom vi vill dra nytta av företagets erfarenheter och vill ha en skräddarsydd helhetslösning. Administrationen är enkel och systemet är kompatibelt med alla fordon. Tack vare kompetent rådgivning är vår anläggning rustad för framtiden och vi är redo för eMobilitys uppkopplade värld. Våra laddpunkter är synliga för alla elbilsförare, på så sätt kan alla ladda sin bil hos oss. Oberoende av bilmärket.

eMobility ligger varmt om hjärtat. Och vilken plats är bättre att få människor begeistrade för det än en plats där de är på bra humör? Är det dags för speciella upplevelser?

Steve, 33 år, hotellägare