• Charge up your Business Car!

    Det kallar jag konsekvent grön, vid det här laget är till och med firmabilarna elektriska och därmed CO2-fria.

    Daniel, 35 år, Account Manager

    Charge up your Business Car!

    Det kallar jag konsekvent grön, vid det här laget är till och med firmabilarna elektriska och därmed CO2-fria.

    Daniel, 35 år, Account Manager

Konsekvent. Genomtänkt. Komplett.

MENNEKES laddlösningar för företagsbilar.

Laddrapport i appen.

Hur kan jag visa för min arbetsgivare hur mycket privat el jag har laddat i min företagsbil? Med AMTRON laddrapport är det enkelt: MENNEKES kostnadsfria Charge-app listar alla laddningar. Jag kan ta fram information för vald tidsperiod, t.ex. en månad, och skicka den med min Smartphone direkt till företagets vagnparkschef.

Ladda överallt.

Hemma, på arbetet eller på offentliga parkeringsplatser. I dag kan jag faktiskt ladda bilen på många olika ställen. Inte heller räckvidden är något problem för mig.

Håll dig välinformerad. Med MENNEKES Charge-app.

I morse visade appen att bilen hade laddats tillräckligt under natten. Så jag kunde köra till arbetet med maximal räckvidd. Jättepraktiskt att alltid få information om laddad energi, driftstatus, energiförbrukning och elkostnader.

Vara miljövänligt mobil. Med energi från solen.

AMTRON har anslutits intelligent till mitt solcellssystem. Med min Smartphone kan jag styra hur mycket energi jag vill ladda och när jag vill ladda den. Därefter ser AMTRON till att så mycket solenergi som möjligt tankas. Om detta någon gång inte skulle räcka är det inte något problem. Energin som saknas hämtas enkelt från elnätet. Det spelar ingen roll om jag tankar sol eller köper el från elnätet. Arbetsgivaren betalar alltid mina kostnader. På så sätt betalar sig mitt solcellssystem ännu snabbare!

Vi var ett av de första företagen med el-firmabilar. För närvarande växer elbilsflottan blixtsnabbt och det är jag glad för.

Daniel, 35 år, Account Manager