• Charge up at Home!

    Jag ansåg inte att det var någon mening med att köpa en elbil: var kan jag ladda den när jag bor i en hyreslägenhet? Men det är enkelt!

    Kathi, 34 år, webbdesigner

    Charge up at Home!

    Jag ansåg inte att det var någon mening med att köpa en elbil: var kan jag ladda den när jag bor i en hyreslägenhet? Men det är enkelt!

    Kathi, 34 år, webbdesigner

Okomplicerat. Tidsenligt. Grönt.

MENNEKES laddlösningar för hyresgäster

Betala elen till bilen med elräkningen. 

MENNEKES rådgivare har förklarat vad vi måste göra. Helt enkelt: min hyresvärd har låtit installera AMTRON-laddstationen på min parkeringsplats och dragit ledningarna så att elen tas ut efter mätaren i min lägenhet. På så sätt kommer hela elförbrukningen för min bil helt enkelt med på min elräkning. Eftersom AMTRON Basic är låst med en nyckel kan ingen annan använda min laddstation

Mobil information: med MENNEKES Charge-app.

Installatören har löst allt på ett smart sätt: utöver elkabeln har han även dragit en nätverkskabel och anslutit den till min router. Med MENNEKES Charge-app har jag alltid översikt över allt: energiförbrukningen, elkostnaderna, driftstatusen och naturligtvis den laddade energin. I morse visade den att bilen hade laddats tillräckligt under natten. På så sätt kunde jag köra till arbetet med maximal räckvidd!

Ladda och administrera bekvämt med kort.

Min väninna kör också elbil. Men hos henne var det inte möjligt att ansluta elkabeln efter mätaren. Det fungerar alltså inte att betala elbilens förbrukning med elräkningen. MENNEKES-rådgivaren hade ändå en lösning: laddstationerna avräknas inte med en mätare utan som en fast avgift. Min väninna betalar alltså ett litet extra tillägg för parkeringsplatsen. I stället för nyckeln används laddkort, som hyresgästen enkelt administrerar med den kostnadsfria Charge-appen.

Även vi som bor i hyreslägenhet kan lösa eMobility på ett bra sätt tillsammans med vår hyresvärd.

Kathi, 34 år, webbdesigner