• Charge up your Day!

    Intelligenta eMobility-laddlösningar från MENNEKES.

    Charge up your Day!

    Intelligenta eMobility-laddlösningar från MENNEKES.

Framtiden kör med elektricitet. Intelligenta eMobility-laddlösningar från MENNEKES

Charge Up Your Day! Det är vårt svar på en av nutidens mest spännande frågor: Hur kan elektrisk mobilitet implementeras? MENNEKES har redan idag passande lösningar och infrastrukturen för framtidens mobilitet! Redan från början har vi deltagit i att utforma denna banbrytande utveckling. Och vi fortsätter att driva den gröna mobiliteten framåt. eMobility från MENNEKES erbjuder laddlösningar för alla områden i livet, perfekt anpassade efter kundernas behov inom det privata livet och i det offentliga rummet. Tysta, rena och fria från utsläpp. Allt från samma leverantör. Ladda där livet utspelas och bilen parkeras: hemma, hos arbetsgivaren, i parkeringshuset, framför restaurangen, på hotellet eller i staden. För alla situationer och alla krav har MENNEKES den passande laddlösningen och laddar upp din dag.

Vi är säkra: Elektromobilitet hör till framtiden. Därför står MENNEKES redan idag för tekniskt mogna, förutseende och praktiska laddlösningar. Hittills har MENNEKES installerat mer än 15 500 problemfria laddpunkter, därav är mer än 5 000 nätverkskompatibla system. Vi erbjuder mer än en produkt: rådgivning, maskinvara samt datahantering, idrifttagning fram till service och underhåll.

Tack vare vår exemplariska fordonskompetens utvecklar och producerar vi fordonsintag och laddkablar för bilindustrin. Övrigt: Laddkontakterna (”typ 2”) som har utvecklats av MENNEKES är standarkontakt för laddning av elbilar i Europa.

Vi vet: Infrastrukturen för den nya tidens förflyttning har redan skapats. Det kommer inte bara att vara billigare att förflytta sig utan vi kommer att njuta av varje resa och av att skona miljön. Det är rörliga tider för alla dem som vägen från A till B betyder mer än en bara en förflyttning. Charge Up Your Day!

En passande laddlösning för varje behov.

​Om du vill vara pionjär inom elektromobilitet ska du se till att få råd av en pionjär och banbrytare inom området. Det spelar ingen roll vilka behov du har – det finns en lämplig laddlösning! Hos MENNEKES har du en stark parter inom elektromobilitet på din sida: Från den första rådgivningen via val och installation till idrifttagningen av ditt laddsystem. Vi följer dig genom hela processen.

Jag sätter värde på lönsamhet och hållbarhet. MENNEKES hjälper mig med det.
Tanklocket på, ren sol. Enkelt med min AMTRON®.
Flottenbetreiber
Vår vagnpark kör med elektricitet. Tack vare MENNEKES.
Staedte
Som modern stad måste vi tillhandahålla laddinfrastruktur!
Hotels
Snart är det lika självklart som WiFi på rummet.
Ladda medan ni åter? Det är bra service för mig.
eMobility-laddlösningar ökar värdet på min egendom.