• Charge up at Home!

    Jag kör elbil av övertygelse: klimatvänligt, tyst och med kraft från solen. När mina barn är stora kommer eMobility att vara vanligt.

    Paula, 42 år, mamma

    Charge up at Home!

    Jag kör elbil av övertygelse: klimatvänligt, tyst och med kraft från solen. När mina barn är stora kommer eMobility att vara vanligt.

    Paula, 42 år, mamma

Bekvämt. Intelligent. Grönt.

MENNEKES laddlösningar för hemmet.

MENNEKES Charge-app. Ger alltid bäst information.

I går kväll satt jag bekvämt i soffan och startade laddningen med mobiltelefonen. Nu visar MENNEKES Charge-app att bilen har laddats tillräckligt över natten. Perfekt, vi måste iväg! Jag kör Julia till skolan och Max till dagis. Praktiskt att alltid få information om laddad energi, drifttillstånd, energiförbrukning och elkostnader.

Smart Home: mobil med energi från solen.

Vår hemladdningsstation AMTRON är intelligent ansluten till solcellssystemet. Med min Smartphone kan jag styra hur mycket energi jag vill ladda och när jag vill ladda den. Och sedan ser AMTRON till att så mycket solenergi som möjligt tankas. Om detta någon gång inte skulle räcka är det inte något problem. Energin som saknas hämtas enkelt från elnätet.

Fantastisk organisation, omfattande rådgivning.

MENNEKES partnerinstallatör har installerat AMTRON Wallbox i vår Smart-Home-installation. Det är bra att veta att det går att få kontakt med en kompetent partner när man behöver det!

Smart kabelhantering.

Form följer funktion: AMTRON är konstruerad så att den även fungerar som kabelvinda. Det ser inte bara bra ut, det är även extremt praktiskt. Kabeln ligger inte på golvet och blir smutsig. Jag behöver inte heller förvara den i bagagerummet utan kan enkelt och prydligt hänga upp den. Perfekt!

AMTRON® Wallbox är den perfekta laddlösningen hemma. Allt är genomtänkt in i minsta detalj. Inklusive app..

Paula, 42 år, mamma